Torsdag & fredag vecka 40 är vi på tjänsteresa/team-building. Vi kommer att behandla och leverera era order så fort vi kan, men vissa förseningar kan eventuellt förekomma. Vår butik i Göteborg är öppen som vanligt: Torsdag 07.30-19.00 - Fredag 07.30-17.00

Papperspåsar och papperskassar

Vi erbjuder ett brett sortiment av papperskassar och papperspåsar i olika storlekar och färger för årets alla säsonger och behov. Våra kassar och påsar i papper passar till de flesta butiker inom blomster, cafè, kläder och inredning med mera. Bland vårt sortiment av bärkassar finns papperskassar med handtag, take away kassar, presentkassar och flaskpåsar. Vi har även påsar utan handtag såsom plana papperspåsar, konditoripåsarkaffe- & tepåsar och även påsar för godis. Vi erbjuder även papperskassar med eget tryck och design. 

Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage samt tillbehör. Vi är stolta över att kunna motsvara våra kunders högt ställda förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personlig service, hög kvalité och snabba leveranser.