Presentpapper för alla tillfällen

Vi jobbar hårt för att skapa ett varierat utbud av omslagspapper och presentpapper för att kunna möta våra kunders behov, oavsett du letar efter traditionella och klassiska mönster eller söker senaste färgkombinationer och mönstertrender.  I sortimentet finns bland annat inslagningspapper för bröllopspresenter, studenter, kalas eller till julens paketinslagningar. Du finner allt från enfärgat presentpapper till prickigt, randigt och rutigt presentpapper eller blommigt presentpapper. Vi har också lyxigt presentpapper för festliga paket samt omslagspapper för blommor. Våra papper finns i olika bredder och material.

Färg
Mönster
Bredd

1-40 av 449

Sida
per sida
Sortera nedåtgående
Visa fler produkter

1-40 av 449

Sida
per sida
Sortera nedåtgående

Färgglada paket till barn

Vi har också papper som passar de allra minsta. Söker du efter presentpapper till barnpaket väljer du bland över 40 olika mönster och färger. Bland utbudet finns både sobra och glada färgkombinationer till fina djurmotiv och roliga figurer. Vi hittar ständigt nya mönster och motiv och följer både trend och mode.

Kreativ paketinslagning

Våra presentpapper finns i flera bredder och utföranden. Se tips och inspiration för presentinslagning samt upptäck vårens/sommarens nyheter.

Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage samt tillbehör. Vi är stolta över att kunna motsvara våra kunders högt ställda förväntningar.  Oavsett om det gäller bra priser, personligservice, hög kvalité och snabba leveranser.