Presentpåsar

Vi erbjuder ett brett utbud av olika presentpåsar. Här kan du hitta presentpåsar i olika material, utföranden och färger, helt enkelt något som passar för alla möjliga tillfällen. Välkommen att kika runt i vårt stora utbud!

Hos Nordahl finns ett brett utbud av presentpåsar i olika utföranden, material och färger. Bland vårt sortiment kan du handla cellofanpåsar för inslagningar där du vill att innehållet ska synas. Vi har också organzapåsar eller små bomullspåsar för inslagning av smycken, små souvenirer eller andra accessoarer. Andra typer av gåvopåsar är foliepåsar, flaskpåsar och plana presentpåsar i papper som finns i varierande färger och nyanser. Ett perfekt alternativ för snabb presentinslagning.

Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage och tillbehör. På Nordahl arbetar vi ständigt för att kunna motsvara våra kunders förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personlig service, hög kvalité och snabba leveranser gör vi alltid vårt bästa.