Cellofan

Cellofan är en mycket populär kategori i vårt sortiment. Vi har ett väldigt brett utbud av cellofanprodukter, hit hör bland annat kanister, plana och SOS påsar av cellofan, cellofanpåsar i olika storlekar, med och utan mönster eller bottenbrickor.

Olika typer av cellofanemballage

Med cellofan på rulle eller med cellofanslang kan du enkelt anpassa inslagningen efter produkt. Cellofaninslagningen ger inte bara en känsla av lyx, det skyddar även sitt innehåll utan att ta bort möjligheten för kunderna att se innehållet. Perfekt för produkter ni vill visa upp men inte bör röras. En perfekt lösning som kan förberedas om tiden är knapp för presentinslagning. Detta kallar vi för ”grab and go” produkt. Förpackningar som kan förberedas till presenter som era kunder kan köpa med i farten…

Våra cellofanpåsar är livsmedelsgodkända, detta gäller inte för cellofanslang på rulle. I vårt sortiment hittar ni även äkta cellofan som går att kompostera. För att underlätta hantering vid inslagning och undvika spill, hittar du även tillbehör så som cellofanhållare för rulle. Dessa har en tandad avrivningskant för att enkelt kunna riva av cellofanen i rätt längd. Vi har även cellofantejp eller transparent etikett som passar perfekt för diskret förslutning. Vi hjälper gärna till med tips och råd för att du skall få ett cellofan som passar för era behov.

Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage och tillbehör. På Nordahl vill vi alltid ge det bästa till dig som kund och möta dina förväntningar. Vi erbjuder bra priser, personlig service, hög kvalité och snabba leveranser. Det är därför så många väljer att handla hos oss, något som vi är glada och stolta över.