Plastpåsar och plastkassar

Hos oss finns ett stort utbud av plastkassar och påsar, med och utan handtag. Bland utbudet finns hängselkassar, plastkassar med stansade handtag, plastkassar med loophandtag. Våra kassar och påsar av plast finns i många färger, format och storlekar. I sortimentet hittar du också presentpåsar av plast och cellonfanpåsar och pp-påsar i olika utföranden. 

Saknar ni något i vårt sortiment med plastpåsar är ni varmt välkommen att höra av er till oss. Vi erbjuder alltid snabba leveranser till alla våra kunder på de plastbärkassar vi har i lager. Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage och tillbehör. På Nordahl arbetar vi ständigt för att kunna motsvara våra kunders förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personlig service, hög kvalité och snabba leveranser gör vi alltid vårt bästa.                         

Med tanke på situationen med införande av plastskatt på plastbärkassar valde vi att dra ner på vårt tidigare mycket breda sortiment. Vi hoppas ändå att ni här kan hitta det som passar för just era produkter och bransch. Vårt sortiment av plastbärkassar försöker vi basera på den efterfrågan som görs av våra kunder och den tillgången vi har via våra tillverkare. Eventuellt kommer sortimentet av plastpåsar att justeras efter att ett nytt beslut om att avskaffa plastskatten i november är taget.