Silkespapper och stötdämpande packmaterial

Vi erbjuder bland annat ett stort utbud av ofärgat, mönstrat, färgat silkespapper och silkespapper i storpack. Andra typer av skyddspapper är wellpapp och kraftpapper som finns både på ark och som rulle. Silkespapper har både skyddande egenskaper och är vansinnigt snyggt, samt ger en lyxig känsla hos mottagaren. Vårt färgade silkespapper är genomfärgat och av mycket hög kvalité. Att silket är genomfärgat betyder att färgen ligger i pappersmassan och är inte tryckt utanpå. Det minimerar risken för att det skulle färga av sig på era produkter och silket har samma färg på både fram och baksidan. Vi har även ofärgat silkespapper som lämpar sig för mängdförbrukning till både butik, lager, verkstad och andra inrättningar där man behöver skydda sina varor mot stötar och smuts. I sortimentet finner du också påsar av silkespapper.

I sortimentet finns utfyllnadsmaterial med stötdämpande funktion som exempelvis springfill och träull. Behöver du skydda ömtåliga produkter som vaser eller flaskor kan vi erbjuda flaskskyddsnät och stötdämpande pappret x-wrap som formar sig efter produkten.


Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage och tillbehör. På Nordahl arbetar vi ständigt för att kunna motsvara våra kunders förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personlig service, hög kvalité och snabba leveranser gör vi alltid vårt bästa.