Kundunika produkter

Effektiv marknadsföring med tryckt emballage och förpackningar

Vi lever i en värld där varor skickas från alla möjliga platser. När vi får ett paket är förväntningarna höga. Med influencers och unboxing-videos, som sträcker sig från de senaste iPhone-modellerna till hundhalsband, har förpackningar blivit ett viktigt verktyg inom marknadsföringen. Tiden då paket bara var enkla bruna lådor är förbi. Låt ditt varumärke synas med unika förpackningar.

Förutom att ha wellådor med eget tryck eller e-handelspåsar som ytteremballage, ska emballaget förslutas med tryckt paktejp. Väl inne i lådan får produkten gärna vara omsluten av tryckt silkespapper och etikett med din logotryck på, eller ett tryckt satinband. Allt för att bidra till en så bra ”unboxing experince” som möjligt för kunden som beställt era varor. Det gäller att skapa en känsla av lyxighet och omtanke hos mottagaren.

 

Kassar och påsar med tryck

Att använda kassar med ditt företags tryck är ett smart och snyggt sätt att visa upp ditt varumärke. Oavsett om du väljer papperskassar med tryck, flergångskassar eller plastkassar, ger det tryckta logot en egen stil. Varje gång du eller dina kunder bär kassen blir det ett tillfälle att göra ditt varumärke starkare.

Oavsett om du föredrar en stilren design eller färgstark grafik har kassar med tryck förmågan att göra varje shoppingupplevelse minnesvärd och samtidigt stärka din närvaro i kundernas medvetande.

 

Vi har expertisen för att kunna hjälpa er hela vägen. Att hitta rätt produkt, till rätt pris, i vettiga volymer för ditt företag. Vi erbjuder miljöanpassade, snygga, smarta och ekonomiska lösningar på ert emballage som hjälper er att stärka ert varumärke hos era kunder. Det gäller att synas för att finnas, och ett snyggt emballage med eget tryck hjälper er att synas, oavsett om det gäller en E-handel eller fysisk butik. 

Har ni ont om utrymme själva? Ingen fara vi kan erbjuda lagring, inköpsplanering, distribution och grafiskt arbete. Tjänster som skall hjälpa dig att kunna fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand som dina förpackningar & emballage. Du kan läsa mer om vårt koncept ”One Partner Solution” genom att klicka här.

Emballage med tryck tänker du, men då måste man ju beställa superstora serier. Ja på vissa produkter är det sant, men i takt med att den digitala trycktekniken förädlats så har möjligheterna också förändrats. Därför har Nordahl under året 2023 investerat i en egen digital tryckpress i vilken vi kan trycka fyrfärgstryck på många av våra lagervaror. Allt du behöver göra är att leta upp en artikel som passar dig, så kan vi, med vissa reservationer, trycka på den åt dig i väldigt små serier, till smått fantastiska priser.

Kom i kontakt med teamet som hjälper dig med dina kundunika varor.

John Widell


john.widell@nordahl.se
031-337 09 58

Rena Ivarsson


rena.ivarsson@nordahl.se
031-337 09 69

Nina Hjalmarsson

nina.hjalmarsson@nordahl.se
031-337 09 60

Patric Nordahl

patric@nordahl.se
031-337 09 62

Fredric Nordahl-Lundblad

fredric@nordahl.se
031-337 09 56