Kundunika produkter

Emballage, förpackningar och påsar med eget tryck

Vi lever i en allt mer globaliserad värld med varor som skickas från hela jordklotet. Alltid med en hög förväntan hos mottagaren att få öppna det där paketet så fort det landat i brevlådan eller hämtas ut på utlämningsstället. Detta i kombination med influencers och unboxing exprience-videos på allt från senaste iPhone-modellen till hundhalsband så har förpackningarna kommit att spela en allt mer central roll i företags marknadsföring. Borta är tiden för en brun wellkartong utan märkning.

Förutom att ha eget tryck på wellådor eller e-handelspåsar/postpåsar som ytteremballage, ska emballaget förslutas med tryckt paktejp. Väl inne i lådan får produkten gärna vara omsluten av tryckt silkespapper och etikett med din logotryck på, eller ett tryckt satinband. Allt för att bidra till en så bra ”unboxing experince” som möjligt för kunden som beställt era varor. Det gäller att skapa en känsla av lyxighet och omtanke hos mottagren.

Det är här vi kommer in i bilden. Vi har expertisen för att kunna hjälpa er hela vägen. Att hitta rätt produkt, till rätt pris, i vettiga volymer för ditt företag. Vi erbjuder miljöanpassade, snygga, smarta och ekonomiska lösningar på ert emballage som hjälper er att stärka ert varumärke hos era kunder. Det gäller att synas för att finnas, och ett snyggt emballage med eget tryck hjälper er att synas, oavsett om det gäller en E-handel eller fysisk butik där man går runt på stan med en papperskasse med tryck.

Har ni ont om utrymme själva? Ingen fara vi kan erbjuda lagring, inköpsplanering, distribution och grafiskt arbete. Tjänster som skall hjälpa dig att kunna fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand som dina förpackningar & emballage. Du kan läsa mer om vårt koncept ”One Partner Solution” genom att klicka här.

Emballage med tryck tänker du, men då måste man ju beställa superstora serier. Ja på vissa produkter är det sant, men i takt med att den digitala trycktekniken förädlats så har möjligheterna också förändrats. Därför har Nordahl under året 2023 investerat i en egen digital tryckpress i vilken vi kan trycka fyrfärgstryck på många av våra lagervaror. Allt du behöver göra är att leta upp en artikel som passar dig, så kan vi, med vissa reservationer, trycka på den åt dig i väldigt små serier, till smått fantastiska priser.

Kom i kontakt med teamet som hjälper dig med dina kundunika varor här!

John Widell


john.widell@nordahl.se
031-337 09 58

Rena Ivarsson


rena.ivarsson@nordahl.se
031-337 09 69

Nina Hjalmarsson

nina.hjalmarsson@nordahl.se
031-337 09 60

Patric Nordahl

patric@nordahl.se
031-337 09 62

Fredric Nordahl-Lundblad

fredric@nordahl.se
031-337 09 56