Papperskassar med eget tryck och design

Hos Nordahl handlar du alltid snygga och prisvärda papperskassar med eget tryck eller från lager, alltid med hög kvalité till riktigt bra priser.

Våra papperskassar med platta eller tvinnade handtag är billiga, snygga och tillverkas nästan uteslutande av nordiskt papper i svensk fabrik.

kassar

Att lägga sitt eget tryck på papperskassar är ett utmärkt och billigt sätt att marknadsföra ditt företag. En kasse med tryck går att använda på mässor/event eller i butiksmiljö. Vi löser de flesta behov vad gäller tryck, storlekar och antal. Vi har olika typer av papperskassar med tryck som du kan välja med eller utan handtag, samt om du önskar en kasse med tvinnade, platta, utstansat eller med rep/bomulls handtag.

Vi har även papperspåsar utan tryck på lager, eller så trycker vi dem med ditt företags logotyp från så små serier som 250st i vissa fall.

Normal leveranstid för en papperskasse med eget tryck är ca 5 veckor men vi har vissa modeller som vi kan leverera på 6-8 arbetsdagar. Lagervaror kan vi oftast skicka från oss dagen efter order.

Kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!