Presentpapper, julpapper och blomsterpapper med eget tryck och design

Du är välkommen att kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta våra specialister på  031-337 09 50.

Presentpapper med eget tryck är perfekt för dig som vill ha en enhetlig linje genom hela företagets profil. Nordahl levererar flera typer av presentpapper med eget tryck på. Vi kan trycka på båda sidorna av pappret. Vi har en mängd olika standard designer på vilka man kan få sin logo tryckt på baksidan om man föredrar det. När det kommer till presentpapper med tryck så har vi stora förutsättningar att matcha ert företags grafiska profil vad gäller färg och form. Enligt många undersökningar som gjorts vad gäller just presentpapper med tryck på så säger de att merparten föredrar ett papper utan logotyp på utsidan, vi rekommenderar därför att man trycker sin logo på insidan av pappret istället. På det viset ser man inte direkt varifrån varan kommer utan det avslöjas först när man öppnar paketet. 

Vi utgår alltid ifrån kundens behov när vi väljer lämpligt papper till er produktion. Beroende på vad och hur det skall användas till inslagning så har olika papper olika egenskaper. Dessutom skall pappret ofta matcha övrigt emballage så det blir ett snyggt helhetsintryck.