Papperspåsar med eget tryck och design

Du är välkommen att kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta våra specialister på  031-337 09 50

Papperspåsar med eget tryck är för oss påsar som saknar handtag annars kallar vi det papperskassar, pappersbärkassar eller bärkassar. De tillverkas av vitt eller brunt livsmedelsgodkänt papper och kan tryckas med din logotype. Vi delar upp dessa påsar i plana papperspåsar, SOS-påsar och fodrade SOS-påsar. Papperspåsarna med tryck är ett perfekt sätt att exponera ditt företags logotype. är perfekt 

Plana papperspåsar är tillverkade av livsmedelsgodkänt papper och kan tryckas med upp till sex färgers tryck. Plana påsar passar på konditorier för bröd, bullar och kakor, i klädbutiken för att lägga ner ett par strumpor eller en scarf, eller i presentbutiken som presentpåse för vykort eller små produkter. 

SOS papperspåsar passar bra som godispåsar, brödpåsar, semlepåsar, konditorikanister, räkpåsar och fruktpåsar. Påsarna kan tryckas med upp till sex färger och är en billig och bra reklampelare för dig på café, restaurang, konditorier eller godisbutik. Påsarna är livsmedelsgodkända.

Fodrade papperspåsar kan användas till att förpacka kaffe, te, godis, choklad, kakor, nötter och annat livsmedel. Våra fodrade SOS-påsar tillverkas av ett obestruket vitt eller brunt papper på utsidan med ett greaseproof papper på insidan.