Papperspåsar, godispåsar & kaffepåsar med eget tryck och design.
Papperspåsar med eget tryck och design
Papperspåsar med tryck

Papperspåsar med eget tryck är för oss påsar som saknar handtag annars kallar vi det papperskassar, pappersbärkassar eller bärkassar. De tillverkas av vitt eller brunt livsmedelsgodkänt papper och kan tryckas med din logotype. Vi delar upp dessa påsar i plana papperspåsar med tryck, SOS-påsar, fodrade SOS-påsar med tryck.

SOS papperspåsar, godispåsar, brödpåsar, semlepåsar, konditorikanister, räkpåsar, fruktpåsar med tryck kan tryckas med upp till sex färger och är en billig och bra reklampelare för dig på café, restaurang, konditorier eller godisbutik. Påsarna är livsmedelsgodkända.

Plana papperspåsar med tryck är ett perfekt sätt att exponera ditt företags logotype. Påsarna är tillverkade av livsmedelsgodkänt papper och kan tryckas med upp till sex färgers tryck. Plana papperspåsar med tryck passar på konditorier för bröd, bullar och kakor, i klädbutiken för att lägga ner ett par strumpor eller en scarf, eller i presentbutiken som presentpåse för vykort eller små produkter.

Fodrade papperspåsar med tryck för kaffe & thé, godis, choklad eller kakor.Våra fodrade SOS-påsar tillverkas av ett obestruket vitt eller brunt papper på utsidan med ett greaseproof papper på insidan. Sätt ditt egna tryck på våra fodrade SOS-påsar och fyll dem med kaffe, te/thé, müsli, choklad, nötter, kakor eller annat livsmedel.

Kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. 
 Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!