Kvittorullar med eget tryck och design

Du är välkommen att kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!

Kontakta våra specialister på  031-337 09 50.

Prisvärda och billiga kvittorullar, BAB-rullar, kassarullar med eget tryck i form av logo eller annat budskap till de flesta maskiner på marknaden hittar du här hos oss på Nordahl. Vi har också nästan full sortering av otryckta kvittorullar på lager till de flesta maskiner på marknaden och det till väldigt förmånliga priser. I vårt sortiment av kvittorullar och kassarullar hittar du thermorullar, babsrullar och bisfenolfria thermorullar. Profilerade kvittorullar följer med dina kunder hem i plånboken och väskan och fungerar som en påminnelse av deras köp och sätter ditt företags namn på deras näthinna om och om igen.

För att kunna lämna en offert behöver vi veta följande: Antal rullar, brukar vara minsta antal runt ca 2000-3000st. Bredd på rullen. Diameter eller längd på rullen. Innerhylsans diameter. Brukar vara ca 12mm. Papperstyp, Thermopapper är det vanligaste. Antal tryckfärger? Trycksida? Fram eller baksidan? Leverans adress?