KUNDCASE

UNDERKLÄDESGRUPPEN

Nordahls samarbete med Underklädesgruppen

Underklädesgruppen är en ekonomisk förening bestående av 23 fristående underklädesbutiker som samverkar. Gruppen finns representerade med butiker över hela Sverige, från norr till söder.

Alla butikerna har sitt eget handplockade sortiment med många välkända varumärken där kvalitet, komfort och personlig service står i fokus. Gruppen grundades 1999 och omsätter ca 40 MSEK.

Hur kom ni i kontakt med Nordahl?
– Vi hörde oss för hos flera leverantörer, men fastnade för Nordahl då flera av våra medlemsbutiker redan tidigare samarbetade med dem och var nöjda säger Lisa van den Bosch, ordförande i gruppen. Framför allt så fick vi snabbt en personlig kontakt med Nina Hjalmarsson på Nordahl som vi kunde bolla frågor med och som var snabb och tydlig med både svar och idéer.

Vad är viktigt för er när ni väljer emballageleverantör?
– Leveranstiderna var såklart viktiga. I dessa tider är det ju förseningar på det mesta, men vi har hela tiden blivit uppdaterade av Nina på Nordahl om leveranstider. Det är även mycket positivt att produkterna har tillverkats i Europa.

Vilka typer av emballage har Nordahl tagit fram?
– Vi ville ha en kvalitativ och snygg produkt som skulle fungera hos alla våra medlemsbutiker. Att få ett enhetligt koncept var viktigt, det är inte lätt att t ex få fram samma färger i kartong och silkespapper utan det krävs en del bollande. Till slut kom vi fram till två storlekar på papperspåse, silkespapper, etiketter samt en presentkartong.

VARUMÄRKET

UNDERKLÄDES-
GRUPPEN

"Jag fick en väldigt personlig kontakt med Nina och vi bollade olika idéer och kom snabbt fram till bra lösningar och resultatet blev ett fantastiskt snyggt emballage."

Lisa van den Bosch
Ordförande

SNABBFAKTA
Företagsnamn: Underklädesgruppen
Grundat: 1999
Omsättning: ca 40 miljoner