KUNDCASE

BUYERSCLUB

Nordahls samarbete med Buyersclub

Sweden Buyersclub är en shoppingklubb som säljer produkter genom e-handel. Med ett brett utbud av olika artiklar som ska skickas, ställer det stora krav på att ha många typer av emballage. Tillsammans med Nordahl har man tagit fram fler än 15 olika storlekar och varianter.

Hur kom ni i kontakt med Nordahl?
– För ett par år sedan ville vi designa ett nytt snyggt e-handelsemballage och letade då runt på nätet och hittade Nordahl som uppfyllde alla de kriterier som vi sökte.

Vad är viktigt för er när ni väljer emballageleverantör?
– En emballageleverantör för oss ska såklart ha bra kvalitet till ett bra pris men behöver även vara duktiga på att skräddarsy efter våra behov. Vi uppskattar även en snabb och tydlig kommunikation. Emballaget för oss är väldigt viktigt då det ska ge ett gott intryck till kunden som tar emot sina nya varor.

Vilka typer av emballage har Nordahl tagit fram?
– Nordahl har hjälpt oss att skapa upp mot 15 olika emballagestorlekar, allt från e-handelslådor med snabbotten till större slitslådor. Alla emballage är tryckta med vår egendesignade logotyp. Vi har även tagit fram en e-handelspåse i en färgstark och tilltalande design.

Hur har samarbetet fungerat?
– Vi är supernöjda med hur samarbetet har  fungerat. Allt som oftast kommunicerar vi med vår säljkontakt Nina som alltid är hjälpsam och jobbar hårt för att göra oss glada och nöjda. Tillsammans kommer vi fram till de bästa lösningarna för alla olika situationer som vi ställs inför.

VARUMÄRKET

Buyersclub

"Emballaget för oss är väldigt viktigt då det ska ge ett gott intryck till kunden som tar emot sina nya varor."

Viktor Nilsson
Logistikchef på Buyersclub

SNABBFAKTA
Företagsnamn: Sweden Buyersclub AB
Grundat: 2015
Antal anställda: 13 st
Omsättning: >40 miljoner (2022)