Kartonger & lådor

Vi har wellkartonger i många olika modeller och storlekar. Här kan ni även hitta well på rulle, i ark och som hel eller halvpalls modell. Vi har även ett riktigt bra utbud av kartonger i miniwell i både vitt och naturfärgat. Kartongerna passar perfekt som postorderkartong och finns i storlekar som går att skicka som brev. Well är ett skyddande material som fungerar perfekt för de flesta produkter som skall skickas på ett eller annat sätt, och även som lådor för förvaring.

Tack vare vårt utbud av wellkartonger är det lättare att optimera storleken efter ert behov, vilket sparar både tid, pengar och miljön. Våra wellprodukter är till stor del producerat av återvunnen råvara. Vi har förpackningsstorlekar som passar för både stora och små företag.

Kartonger tillverkade i well

Wellkartonger är tillverkade i well som är ett segt, starkt och stötdämpande material. För transport av lättare till medeltunga varor enlagers wellådor ett bra val, och tvålagers wellådan är lämpligare för transport av tyngre varor. Se hela vårt utbud av emballage såsom stötdämpning, sträckfilm, tejp och e-handelsåsar här.

Rätt kartongsparar tid och pengar

Våra budgetlådor tillverkade av återvunnet papper är prisvärda och miljövänliga wellpapplådor. De finns i ett stort sortiment av storlekar där många är pallanpassade. För enkel och snabb montering som spar dyrbar packtid finns även lådor med snabbotten. Att välja en låda i rätt storlek för er produkt ger ekonomiska fördelar såsom lägre material- och fraktkostnader.