Torsdag & fredag vecka 40 är vi på tjänsteresa/team-building. Vi kommer att behandla och leverera era order så fort vi kan, men vissa förseningar kan eventuellt förekomma. Vår butik i Göteborg är öppen som vanligt: Torsdag 07.30-19.00 - Fredag 07.30-17.00

Stort utbud av etiketter

Vi erbjuder ett stort sortiment av etiketter för presentinslagning och märkning. I utbudet hittar du klisteretiketter som kan användas både som förslutning av presentlådor, märkning av paket eller som en fin liten detalj på din inslagning. Våra klisteretiketter finns i olika utseenden, utan text men också som etiketter med budskap där du kan ge din inslagning ett personligt intryck. Andra typer av etiketter som du hittar är hängetiketter, produktetiketter, prismärkningsetiketter och rea-etiketter.

Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av butiksemballage samt tillbehör. Vi är stolta över att kunna motsvara våra kunders högt ställda förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personligservice, hög kvalité och snabba leveranser.