Blomstersvep i kartong med eget tryck och design

Nordahl är specialister på blomstersvep i kartong med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!

Blomstersvep, blomsterpapper, blompapper, blomemballage, blomsteremballage med eget tryck är en billig, snygg och kanske den viktigaste reklambäraren för dig som blomsterbutik, florist eller handelsträdgård. Pappret skall erbjuda skydd för blommorna och samtidigt vara snyggt. Med ditt personliga tryck & design på pappret kan du sätta din personliga prägel på din blomsterinpackning.

Nordahl levererar en lagers (1-lags) blomsterpapper med eget tryck på brunt ribbat kraftpapper, eller vitt slätt kraftpapper. Standardbredden är 75cm på rullarna och på ark är de vanligaste måtten 75x70cm eller 75x100cm. Vi kan producera från ca 250kg vilket motsvarar ca 32st butiksrullar.

Vi kan också leverera fodrat blomsterpapper med eget tryck på för de som önskar detta. Här finns både (2-lags) två lagers och (3-lags) tre lagers blomsterpapper att välja på. Detta ger en mycket god isolering mot vinterns kyla och bitande vindar.

Kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!