Nordahl är specialister på resegarderober och kostymfodral i PVC, med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Resegarderober med eget tryck på är ett måste för den kundmedvetna och serviceinriktade butiken. Att tillsammans med köpet av en snygg kostym, frack eller bröllopsklänning få en snygg och praktisk klädpåse, klädgarderob, brudgarderob, frackgarderob, kostymgarderob, kostymskydd eller resegarderob är något som är mycket uppskattat av slutkunden och ger ett proffsigt intryck. I denna påse förvarar sedan kunden sina nyinköpta kläder när de går på stan, vid resor mm. Det blir inte bara en hög servicegrad vid köptillfället utan också en konstant påminnelse i kundens garderob om vilken butik/företag de skall besöka nästa gång det är dag satt uppdatera sin garderob.

Så ser till att beställa dina resegarderober med tryck från Nordahl och plussa på lite extra goodwill nästa gång din kund handlar av dig. Du kan också ge bort dem som present till dina kunder som presentreklam. Minsta antal 300st

Vi har flera olika modeller, material och storlekar att erbjuda så kontakta en av våra säljare för mer information!