Torsdag & fredag vecka 40 är vi på tjänsteresa/team-building. Vi kommer att behandla och leverera era order så fort vi kan, men vissa förseningar kan eventuellt förekomma. Vår butik i Göteborg är öppen som vanligt: Torsdag 07.30-19.00 - Fredag 07.30-17.00

Städkem

Vi erbjuder ett stort utbud av rengöringsmedel för både olika typer av utrymmen och behov. Olika typer av rengöringsmedel passar för olika utrymmen därför har vi ett stort urval av medel bland annat från vårt egna vaurmärke Cleanup rengöringsprodukter. Cleanup håller bra kvalité till ett bra pris.

Hos oss hittar du också grovrengöringsmedel, avkalkningsmedel som är bra mot kalkbeläggningar och olika typer av desinfektionsmedel. Vi jobbar med bara med kända märken såsom Diversey, Vikur, Activa, Gipeco, Nilfisk, Ajax, Grumme med mera i vårt sortiment. Hos oss kan du handla ur ett brett och välsorterat sortiment av städprodukter, hygienartiklar och torkpapper. Vi är stolta över att kunna motsvara våra kunders högt ställda förväntningar. Oavsett om det gäller bra priser, personlig service, hög kvalité eller snabba leveranser.