Nordahl är specialister på presentkartonger, presentlådor, askar med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Nordahl kan kundanpassade kartonger, askar, boxar och lådor med eget tryck! Oavsett vad du skall förpacka eller skicka så kan vi hjälpa dig att ta fram en snygg, praktisk, billig, prisvärd, exklusiv kartong eller låda med eget tryck.

Det finns oändligt med lösningar för hur en presentask, presentkartong eller låda kan se ut och för att maximera kundens upplevelse så kan det vara värt att satsa lite extra på förpackningen. Det finns många undersökningar som visar att priset du kan ta för en produkt står i paritet med hur din kund uppfattar förpackningen. Du kan alltså tjäna mer pengar på att sätta rätt stil och tryck på ditt emballage och dina förpackningar.

Etuier, smyckeslådor och presentaskar av hård kartong med tryck är ett lyxigare emballage som vi tillverkar av en ca 1-2mm tjock kartongkärna som sedan kläs med ett finare papper. Dessa kan göras i olika varianter, storlekar och former, med blank eller matt yta, tryck i fyra färger, med präglad logo & folierat tryck. Minsta antal för dessa lyxiga presentlådor är ca 1000st

Askar, presentkartonger och lådor med tryck är presentförpackningar som tillverkas av tunnare kartong. Även dessa går att trycka och tillverka i alla möjliga former och storlekar Du har enkla kapslar med flikar som stänger och tvådelade lådor med både botten och lock. Du kan även göra lådor som ser ut som påsar med bred botten och flik i toppen för att stänga igen den.

De kan behandlas med olika lacker och laminat för att få fram en finish som passar din produkt. Produkter som smink, läkemedel, salvor, choklad eller annat livsmedel osv förpackas oftast i denna typ av lådor och läggs sedan i en ytterkartong av wellpapp för transport ut till butikerna. Minsta antal för dessa lite enklare kartonger med tryck är ca 1000-3000st och uppåt.