Nordahl är specialister på papperspåsar och papperskassar med tvinnade handtag och med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Återvinningsbara och miljövänliga papperskassar med eget tryck och tvinnade handtag är vår mest sålda papperspåsar. Papperspåsar med eget tryck är ett måste för den medvetna butiken eller företaget i dess marknadsföring. En billig, miljövänlig reklampelare på stan, mässan eller eventet. Med tryck på en papperskasse med tvinnade handtag får du en utmärkt påse till alla typer av butiker så som klädbutiker, presentbutiker, restauranger, catering, livsmedel, parfym, salonger, blomster och handelsträdgård. Vi tillverkar den av närproducerat FSC-certifierat papper av hög kvalité på en av våra moderna svenska fabriker och vi kan alltid leverera förstklassigt tryckresultat.

Påsen kan fås i två papperskvalitéer:
1: 80-120g vit slät kraft beroende på storlek. Detta papper har en matt känsla och yta. Vi använder Pantones U-skala för Uncoated vid tryck. Vi kan trycka från 1 färg upp till CMYK eller fyrfärgstryck. Vi kan trycka hela påsens yta så du själv kan välja nyans på din påse om så önskas.

2: 80-12g brun slät kraft beroende på storlek. Detta papper är obestruket och har en matt känsla. På brunt papper förändras alla färger och blir mörkare, vi kan därför inte hålla PMS färgskalan på samma sätt som på vitt papper.