Nordahl är specialister på papperspåsar och papperskassar med platta handtag och med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Papperskasse av miljövänligt återvinningsbart papper med eget tryck och platta handtag är vår mest sålda papperspåsar. Papperspåsar med eget tryck är ett måste för den medvetna butiken eller företaget i dess marknadsföring. En billig, miljövänlig reklampelare på stan, mässan eller eventet. Med tryck på en papperskasse med platta handtag får du en utmärkt påse till alla typer av butiker så som klädbutiker, presentbutiker, restauranger, catering, livsmedel, parfym, salonger, blomster och handelsträdgård. Ja i alla typer av butiksmiljöer där man vill ha en stark påse med bra miljöprofil och till ett fördelaktigt pris. Den är en utmärkt reklambärare ute på stans gator och torg. Därför är det viktigt att den är tryckt med moderna maskiner med förstklassigt och tydligt tryck. Det är ditt varumärke som vi på bästa sätt skall förvalta och bära fram.

Påsen kan fås i två papperskvalitéer:

1: 80-120g vit slät kraft beroende på storlek. Detta papper har en matt känsla och yta. Vi använder Pantones U-skala för Uncoated vid tryck. Vi kan trycka från 1 färg upp till CMYK eller fyrfärgstryck. Vi kan trycka hela påsens yta så du själv kan välja nyans på din påse om så önskas.

2: 80-12g brun slät kraft beroende på storlek. Detta papper är obestruket och har en matt känsla. På brunt papper förändras alla färger och blir mörkare, vi kan därför inte hålla PMS färgskalan på samma sätt som på vitt papper.