Nordahl är specialister på lyxiga papperspåsar och papperskassar med bomullshandtag och med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Nordahl är experten att tala med när det gäller lyxiga papperskassar med tryck. Vi erbjuder en stor variation av exklusiva, miljövänliga, återvinningsbara och lyxiga papperskassar med eget tryck och presentpåsar med eget tryck. Detta är en påse som nästan går att förädla hur mycket som helst för att passa ditt önskemål! Det finns mycket få begränsningar och du kan fritt låta din kreativitet flöda.

Tryck på papperskassar med bomullshandtag är ett utmärkt sätt profilera sig för alla typer av mässor/konferenser/event, mäklare, kläd & presentbutiker, hår & skönhetssalonger, hotell, klockbutiker, smyckesbutiker, glasögonbutiker. Ja alla typer av butiker och företag som vill att påsen skall vara en cool och snygg marknadsförare.

En påse med tryck skall såklart vara snygg! Men den bör också vara praktisk. Nordahls lyxkassar med eget tryck kan skräddarsys i formaten helt att passa era varor och önskemål. Utgå alltid ifrån vad som skall stoppas ner i påsen när du väljer format. Tänk också på att man kan få påsarna i både stående och liggande format. De liggande formaten ger ofta en högre känsla av lyx. Men kan också som formspråk kanske tilltala den kvinnliga publiken lite mer, speciellt om du väljer långa handtag så man kan hänga den över axeln.