Välkommen till vår inspirationssida.
Här presenterar och inspirerar vi med nyheter och särskilt utvalda produkter för aktuella
och kommande säsonger. Genom att klicka på inspirationsbilderna nedan kan ni se vilka artiklar vi har använt
och enkelt lägga till önskade artiklar i er varukorg.
Vackra somriga presentpapper

Vackra somriga presentpapper från vårkollektionen 2021, passar perfekt till våren eller sommaren. Presentpapperna är i harmoniska grönblåa toner som passar väldigt bra tillsammans. Klicka på bilden för att se denna snygga kombination samt andra presentpapper och band som matchar.

Romantiska presentpapper

Vackra och romantiska presentpapper i rosa och vinröda toner från vår vårkollektion 2021. Passar perfekt till sommarens festligheter. En snygg kombination med fina detaljer. Klicka på bilden för att se produkterna samt andra produkter som passar.


Vackra somriga presentpapper

Presentpapper från vårkollektionen 2021. En vacker och somrig kollektion med vackra mönster och detaljer som gör det lilla extra. Presentbanden är i passande färger och skapar harmoni med presentpapperna. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt andra passande produkter.

Kartonger med tryck

Vår vision är att kunna bidra till att du som företag får en smart och vettig förpackningslösning för dina behov, oavsett om du är stor eller liten förbrukare. Vi vill också visa att en wellkartong inte bara är en tråkig transportkartong utan också en levande reklampelare för ditt företags image hela vägen ut till kund. Klicka på bilden för mer information.


Somrgia presentpapper

Livliga och somriga presentpapper med mönster på från vårkollektionen 2021. Presentpapperna har passande färger i gröna toner. Klicka på bilden för att se produkterna samt andra passande produkter.

Romantiska presentpapper

Vackra romantiska presentpapper med varma färger från vårkollektionen 2021. Presentpapperna är väldigt fina tillsammans och skapar en glamorös känsla. Klicka på bilden för att se kollektionen samt passande produkter.


Häftiga presentpapper med konturer

Häftiga presentpapper med väldigt vackra konturer. Presentpapperna utstrålar en lyxig känsla och passar väldigt fint tillsammans. Dessa presentpapper är från vår vårkollektion 2021. Klicka på bilden för att se produkterna samt andra liknande produkter.

Färgglada och somriga presentpapper

En väldigt färgglad och somrig kollektion som kan göra vem som helst glad! Denna häftiga kombination strålar och sticker verkligen ut. Klicka på bilden för att se hela kollektionen från vår vårkollektion 2021 samt passande produkter.


Häftiga barnpapper med djur på

Häftiga barnpapper med olika djur och färger på från vårkollektionen 2021. På bilden visas passande papperskassar med leoparder och tigrar. Klicka på bilden för att se alla produkter samt andra passande produkter såsom papperskassar med dinosaurier på.

Fina lekfulla barnpapper

Lekfulla barnpapper från vår vårkollektion 2021. På barnpapperna visas olika djur, bokstäver samt ett häftigt presentpapper med en bilbana och bilar på. Klicka på bilden för att se produkterna samt andra passande produkter.


Färgglada presentpapper

Färgglada presentpapper samt papperskassar från vårkollektionen 2021. Dessa presentpapper sätter verkligen en färgklick i vardagen! Klicka på bilden för att se produkterna samt andra passande produkter.

Vackra och stilrena presentpapper i grönt och vinrött

Presentpapper från vår höstkollektion 2020. En stilren och vacker kombination med presentpapper som funkar året om! Klicka på bilden för att se kollektionen samt andra passande produkter.


Färgglada barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Vackra höstpapper från vår höst och julkollektion 2020. Presentpapperna är i olika blågröna toner, en väldigt snygg kombination som passar till festliga tillfällen som nu till hösten eller varför inte till julen. Klicka på bilden för att se denna snygga kombination samt andra presentpapper och band som matchar.

Lekfulla barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Lyxiga och vackra höstpapper från vår höst och julkollektion 2020. Denna kombination är en favorit. Färgerna är varma och går ton i ton med varandra. Presentpapperna har väldigt vackra detaljer samt mönster som passar bra tillsammans.


Klippt och klistrat presentpapper på våra presentkartonger och gjort två påskharar

Vackra julpapper med mönster så som ränder, prickar och tomtar. Julpapperna är i metallic och silver och passar väldigt bra tillsammans med det röda sammetsbandet och prickiga presentbandet i silver. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.

Olika papperskassar i olika färger och storlekar

Lyxiga julpapper med fantastiska detaljer. Julpapperna är i metallic och blänker väldigt snyggt! Dessa julpapper i guld passar med flera av våra fina presentband. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.


Lekfulla barnpapper

En vacker kombination med presentpapper i natur och röda presentband. Dessa snygga presentpapper passar till många festliga tillfällen såsom kalas, jul eller varför inte nu till hösten. 

Papperskassar med tryck

En snygg kombination med grönt, rött och natur. Juligare kan det inte bli. Mysiga och harmoniska julpapper med ett vackert satinband i rött och mattlineband i mörkgrönt.

Romantisk presentpapper

En snygg kombination med barnpapper i vitt, svart och blått. Ugglor, humlor och andra djur pryder dessa vackra presentpapper. Vår snygga turkosa papperskasse matchar också väldigt bra.

Färgglada papperskassar från Nordahl

Färgglada barnpapper med zick zack mönster och cirklar. Denna häftiga kombination strålar och sticker verkligen ut. Klicka på bilden för att se denna kombination samt andra presentpapper och band som matchar dessa snygga presentpapper.


Lekfulla barnpapper

Härliga och lekfulla presentpapper som sätter färg på vardagen och ger dig inspiration till kalaset. Ett populärt och passande presentband i satin pryder paketen. Bandet är tigermönstrat och väldigt vackert att kombinera med.

Papperskassar med tryck

Nordahl är experten att tala med när det gäller snygga, lyxiga och miljövänliga papperskassar med tryck. Miljövänliga och återvinningsbara papperskassar med eget tryck är dessutom våra mest sålda papperskassar. Platta och stansade handtag visas på papperskassarna på bilden.


Vitt silkespapper med svart tryck

Silkespapper med eget tryck är ett billigt, enkelt och snyggt sätt att höja vilket inslaget paket som helst! Vi trycker på vitt silkespapper i alla tänkbara färger. För den lyxigare känslan så går det dessutom att trycka silkespappret med blank UV-logotyp. 

Naturbrun blomstersvep med svart tryck

För dig med blomsterbutik är blomsterpapper med tryck ett smidigt, snyggt och utmärkt sätt att marknadsföra ert företag på. Det kanske är den viktigaste reklambäraren för dig med blomsterbutik, florist eller handelsträdgård. Blomstersvepen skyddar blommorna samtidigt som det är väldigt snyggt!


Klippt och klistrat presentpapper på våra presentkartonger och gjort två påskharar

Gör din egna påskhare med hjälp av våra presentpapper och presentkartonger! Allt du behöver göra är att klippa och klistra. Klicka på bilden för att se ett urval av olika presentpapper och presentkartonger som du kan välja mellan.

Olika papperskassar i olika färger och storlekar

Vackra och färgglada papperskassar och silkespapper som passar utmärkt till påsk. Klicka på bilden för att beställa hem produkterna eller för att se vilka mer färger som finns!


Mörkblått och vitt satinband med tryck

Våra lyxiga och fina sidenband/satinband med tryck finns i många olika färger och går att få med eget tryck i form av text eller logotyp. Siden/satinbanden ger en lyxigare känsla till din presentinslagning. Kan användas till chokladkartongen, smyckesasken, klocklådan eller delikatesskorgen.

Gröna pappersmuggar med tryck

Hos oss på Nordahl hittar du snygga miljömärkta pappersmuggar med eget tryck. Pappersmuggar med reklamtryck är en väldigt bra och billig reklampelare på serveringar, mässor, event, utställningar eller konferenser.


Presentpapper från nya vårkatalogen 2020. Presentpapper med leoparder och prickar.

Häftiga presentpapper med leoparder i guld, svart och turkos och ett passande stilrent presentpapper med prickar från vår vårkollektion 2020. Ett passande tigermönstrat organzaband och mattlineband i turkos dekorerar paketen.

Snygga presentpapper och presentband från nya vårkatalogen 2020. Presentband med djurtema

Läckra och tilltalande presentpapper från vår vårkollektion 2020 i olika mönster och färger. Populära och vackra presentband med djurtema pryder paketen. Presentbanden är i organza, satin, jutegarn och linne/canvas.


Färgglada barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Härliga barnpapper med Happy Birthday text, valar och cirklar från vår vårkollektion 2020. En färgglad kollektion med härliga och färgglada etiketter och foliepåsar i olika färger och storlekar.

Lekfulla barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Barnpapper från vårkollektionen 2020. En väldigt snygg kombination med mönster och djur samt passande presentband. Denna kollektion är en stor favorit. 

Papperskasse natur med svart tryck

Återvinningsbara och miljövänliga papperskassar med eget tryck och tvinnade handtag är vår mest sålda papperspåsar. En snygg, billig och miljövänlig reklampelare på stan, mässan eller eventet.

Svart bomullskasse med tryck

Bomullskassar är perfekta för återanvändning och kan användas flera gånger. Med rätt design, färgsättning, storlek och kvalité är denna reklamkasse ett enkelt och effektivt sätt att förstärka ditt varumärke på.

Vackra rosor i en svart lyxkasse

Rosor i en vacker matt svart lyxkasse och ett passande satinband i rött. Tänk att något så enkelt kan bli så snyggt. Klicka på bilden för att se fler passande produkter.

Vår kartong Avana med blommor i. Ett vitt satinband är knutet runt kartongen

En väldigt snygg och charmig inslagning som passar perfekt att ge bort i present. En enkel knuten rosett runt kartonglådan och silkespapper ger helt enkelt blomman mer liv och lyxar till det!