Välkommen till vår inspirationssida.
Här presenterar och inspirerar vi med nyheter och särskilt utvalda produkter för aktuella
och kommande säsonger. Genom att klicka på inspirationsbilderna nedan kan ni se vilka artiklar vi har använt
och enkelt lägga till önskade artiklar i er varukorg.
Färgglada barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Vackra höstpapper från vår senaste höst och julkollektion 2020. Presentpapperna är i olika blågröna toner, en väldigt snygg kombination som passar till festliga tillfällen som nu till hösten eller varför inte till julen. Klicka på bilden för att se denna snygga kombination samt andra presentpapper och band som matchar.

Lekfulla barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Lyxiga och vackra höstpapper från vår senaste höst och julkollektion 2020. Denna kombination är en favorit. Färgerna är varma och går ton i ton med varandra. Presentpapperna har väldigt vackra detaljer samt mönster som passar bra tillsammans.


Olika presentpapper i gröna färger

Höstpapper från vår senaste kollektion 2020. Dessa presentpapper passar utmärkt nu till hösten och skapar en lyxig känsla. Presentpapperna passar väldigt bra tillsammans med våra mattline eller satinband. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.

Nytt och snyggt presentpapper med fåglar och ett enfärgat nytt presentpapper i koppar.

Vackra nya höstpapper med fantastiska höstfärger. Vi bara älskar denna kollektion som ger en färgklick till vardagen. Presentbanden är i mattline, poly och sammet. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.Presentpapper med fjädrar på i olika färger, perfekt inför påsken!

Nya och vackra presentpapper med granar inför julen. Julpapperna är väldigt snygga ihop med vårt vita enfärgade presentpapper. Tillsammans skapar de en harmonisk känsla.

Presentpapper med guldiga fjädrar på, perfekt inför påsken!

Nya snygga och stilrena julpapper i naturfärgat och vitt. En snygg kollektion som passar väldigt bra tillsammans och ger en stilren och harmonisk känsla. 


Klippt och klistrat presentpapper på våra presentkartonger och gjort två påskharar

Nya vackra julpapper med mönster så som ränder, prickar och tomtar. Julpapperna är i metallic och silver och passar väldigt bra tillsammans med det röda sammetsbandet och prickiga presentbandet i silver. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.

Olika papperskassar i olika färger och storlekar

Nya läckra julpapper med fantastiska detaljer. Julpapperna är i metallic och blänker väldigt snyggt! Dessa julpapper i guld passar med flera av våra fina presentband. Klicka på bilden för att se hela kollektionen samt passande produkter.


Lekfulla barnpapper

En vacker kombination med presentpapper i natur och röda presentband. Dessa snygga presentpapper passar till många festliga tillfällen såsom kalas, jul eller varför inte nu till hösten. 

Papperskassar med tryck

En snygg kombination med grönt, rött och natur. Juligare kan det inte bli. Mysiga och harmoniska julpapper med ett vackert satinband i rött och mattlineband i mörkgrönt.

Romantisk presentpapper

En snygg kombination med barnpapper i vitt, svart och blått. Ugglor, humlor och andra djur pryder dessa vackra presentpapper. Vår snygga turkosa papperskasse matchar också väldigt bra.

Färgglada papperskassar från Nordahl

Färgglada barnpapper med zick zack mönster och cirklar. Denna häftiga kombination strålar och sticker verkligen ut. Klicka på bilden för att se denna kombination samt andra presentpapper och band som matchar dessa snygga presentpapper.


Lekfulla barnpapper

Härliga och lekfulla presentpapper som sätter färg på vardagen och ger dig inspiration till kalaset. Ett populärt och passande presentband i satin pryder paketen. Bandet är tigermönstrat och väldigt vackert att kombinera med.

Papperskassar med tryck

Nordahl är experten att tala med när det gäller snygga, lyxiga och miljövänliga papperskassar med tryck. Miljövänliga och återvinningsbara papperskassar med eget tryck är dessutom våra mest sålda papperskassar. Platta och stansade handtag visas på papperskassarna på bilden.


Vitt silkespapper med svart tryck

Silkespapper med eget tryck är ett billigt, enkelt och snyggt sätt att höja vilket inslaget paket som helst! Vi trycker på vitt silkespapper i alla tänkbara färger. För den lyxigare känslan så går det dessutom att trycka silkespappret med blank UV-logotyp. 

Naturbrun blomstersvep med svart tryck

För dig med blomsterbutik är blomsterpapper med tryck ett smidigt, snyggt och utmärkt sätt att marknadsföra ert företag på. Det kanske är den viktigaste reklambäraren för dig med blomsterbutik, florist eller handelsträdgård. Blomstersvepen skyddar blommorna samtidigt som det är väldigt snyggt!


Presentpapper med fjädrar på i olika färger, perfekt inför påsken!

Vackert presentpapper med fjädrar på inför påsken. Matcha med våra snygga organzaband. Presenttips! Gör det lite roligare och gör en matchande strut där du kan ha i blommor, påskgodis och annat kul till påsken.

Presentpapper med guldiga fjädrar på, perfekt inför påsken!

Lyxiga och fina presentpapper inför påsk. Här har vi också gjort en passande strut med påskgodis i. Våra lyxiga satinband i guld pryder struten och paketen.


Klippt och klistrat presentpapper på våra presentkartonger och gjort två påskharar

Gör din egna påskhare med hjälp av våra presentpapper och presentkartonger! Allt du behöver göra är att klippa och klistra. Klicka på bilden för att se ett urval av olika presentpapper och presentkartonger som du kan välja mellan.

Olika papperskassar i olika färger och storlekar

Vackra och färgglada papperskassar och silkespapper som passar utmärkt till påsk. Klicka på bilden för att beställa hem produkterna eller för att se vilka mer färger som finns!


Mörkblått och vitt satinband med tryck

Våra lyxiga och fina sidenband/satinband med tryck finns i många olika färger och går att få med eget tryck i form av text eller logotyp. Siden/satinbanden ger en lyxigare känsla till din presentinslagning. Kan användas till chokladkartongen, smyckesasken, klocklådan eller delikatesskorgen.

Gröna pappersmuggar med tryck

Hos oss på Nordahl hittar du snygga miljömärkta pappersmuggar med eget tryck. Pappersmuggar med reklamtryck är en väldigt bra och billig reklampelare på serveringar, mässor, event, utställningar eller konferenser.


Romantiska presentpapper

Romantiska presentband i satin och presentpapper med hjärtan på. Perfekt inför alla hjärtans dag
eller andra romantiska tillfällen. 

Vackra och somriga presentpapper

Vackra somriga presentpapper med snygga detaljer. Gör en ficka som på bilden. Perfekt för att stoppa i presentkort, hälsningskort, blommor eller något annat skoj!


Presentpapper från nya vårkatalogen 2020. Presentpapper med leoparder och prickar.

Häftiga presentpapper med leoparder i guld, svart och turkos och ett passande stilrent presentpapper med prickar från vår vårkollektion 2020. Ett passande tigermönstrat organzaband och mattlineband i turkos dekorerar paketen.

Snygga presentpapper och presentband från nya vårkatalogen 2020. Presentband med djurtema

Läckra och tilltalande presentpapper från vår vårkollektion 2020 i olika mönster och färger. Populära och vackra presentband med djurtema pryder paketen. Presentbanden är i organza, satin, jutegarn och linne/canvas.


Smakfulla presentpapper från nya vårkatalogen 2020

Smakfulla presentpapper från vår vårkollektion 2020. Dessa presentpapper är väldigt vackra och fina tillsammans. Presentbanden är i mattline och passar alldeles utmärkt tillsammans med presentpapperna.

Romantiska presentpapper från nya vårkatalogen 2020

Presentpapper i vårens förtjusande färger. Presentpapperna har vackra detaljer så som växter, blommor, fjädrar och fjärilar. Romantiska satinband i passande färger pryder paketen.


Färgglada barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Härliga barnpapper med Happy Birthday text, valar och cirklar från vår vårkollektion 2020. En färgglad kollektion med härliga och färgglada etiketter och foliepåsar i olika färger och storlekar.

Lekfulla barnpapper från nya vårkatalogen 2020

Barnpapper från vårkollektionen 2020. En väldigt snygg kombination med mönster och djur samt passande presentband. Denna kollektion är en stor favorit. 

Julpapper och presentpapper

Ett enfärgat mörkgrönt presentpapper med ett julpapper som har 2 olika motiv. Ett väldigt snyggt och spännande papper som är vändbart. På framsidan är julpappret uppdelat i 2 olika mönster och baksidan är enfärgad i guld.

En massa vita julpapper med guldiga, gröna och silvriga presentband

Vita julpapper uppbyggda som en julgran. Gör din egen paket-julgran och matcha med fina passande presentband. På bilden har vi gröna, guldiga och silvriga presentband i sammet, metallic och satin.

Presentpapper och presentband från vår höst/vinter kollektion

En väldigt fin kollektion med vackra detaljer och harmoniska färger. Våra vackra presentband pryder julpapperna. Presentbanden är i metallic, glitter, satin, sammet och snöre.

Presentpapper och presentband från höst/vinter katalogen

Mysiga och fina julpapper i naturbrunt med passande färger. En väldigt julig kollektion med inslag av rött, brunt och grönt. Julpapperna är från vår höst/vinter kollektion 2019.

Inspiration från Nordahl med julpapper

Vita julpapper med änglar, tomtar, renar och julgranar. Matchande presentband i olika storlekar och passande
färger som gör det lilla extra.

Inspiration från Nordahl med julpapper

Julpapper som skapar en härlig julkänsla. Vackra presentband som lyfter upp paketen och ger en lyxigare känsla!

Presentpapper och presentband från vår höst/vinter kollektion. Hösttema och jultema.

Presentpapper inför hösten. Svampar, löv och fåglar
i alla möjliga fina höstfärger. 

Nytt från höst/vinter katalogen. Nya presentpapper och presentband

Röda julpapper med snöflingor, julgranar och hjärtan på. Stilrena julpapper med fina detaljer och passande snygga presentband.

Presentpapper från höst/vinter kollektionen i gult och svart tema.

Julpapper från vår höst/vinter kollektion 2019. Romantiska satinband från vår julkollektion med texten Merry Christmas. Bandet finns dessutom i guld.

Naturfärgad papperskasse med svart tryck och tvinnande handtag

Återvinningsbara och miljövänliga papperskassar med eget tryck och tvinnade handtag är vår mest sålda papperspåsar. En snygg, billig och miljövänlig reklampelare på stan,
mässan eller eventet.

Klippt och klistrat på en naturfärgad papperskasse. Använt sammetsband som hängslen och etiketter som knappar

Klipp och klistra på din papperskasse! Använd våra fina sammetsband som hängslen och våra svarta runda
etiketter som knappar.

Svart bomullskasse med tryck

Bomullskassar är perfekta för återanvändning och kan användas flera gånger. Med rätt design, färgsättning, storlek och kvalité är denna reklamkasse ett enkelt och effektivt sätt att förstärka ditt varumärke på.

Papperskassar med tryck

Vi på Nordahl är specialister på papperskassar med eget tryck. Våra papperskassar med platta eller tvinnade handtag är billiga, snygga och tillverkas nästan uteslutande av svenskt papper i svensk fabrik. Klicka på bilden för att läsa mer om vårt utbud på papperskassar.

Papperskassar med tryck

Vår långa erfarenhet inom tryck gör att vi kan plocka fram både kostnadseffektiva och hållbara lösningar utefter dina önskemål. Vi hjälper dig från idé till färdig produkt. Vill du marknadsföra ditt företag med tryck? Klicka på bilden för att kontakta oss.

Inspiration med olika presentpapper

Vi har klippt och klistrat för att skapa fina djur med våra presentpapper. Låt din kreativitet flöda och prova göra dina egna djur! Fint till både dekoration och inspiration.

Inspiration med presentpapper och silkespapper

Vi har använt oss utav våra presentpapper och silkespapper för att skapa två supersnygga flamingos. Till benen har vi använt vårat svarta fina satinband. Vi har mängder med olika färger på presentpapper, silkespapper och presentband. Låt fantasin flöda och prova att skapa dina egna djur.

Vackra rosor i en svart lyxkasse

Rosor i en vacker matt svart lyxkasse och ett passande satinband i rött. Tänk att något så enkelt kan bli så snyggt. Klicka på bilden för att se fler passande produkter.

Vår kartong Avana med blommor i. Ett vitt satinband är knutet runt kartongen

En väldigt snygg och charmig inslagning som passar perfekt att ge bort i present. En enkel knuten rosett runt kartonglådan och silkespapper ger helt enkelt blomman mer liv och lyxar till det!