Torsdag & fredag vecka 40 är vi på tjänsteresa/team-building. Vi kommer att behandla och leverera era order så fort vi kan, men vissa förseningar kan eventuellt förekomma. Vår butik i Göteborg är öppen som vanligt: Torsdag 07.30-19.00 - Fredag 07.30-17.00

Postorderpåsar & E-handelspåsar i plast med eget tryck och design

E-handelspåsar eller postorderpåsar med tryck är en snygg, ekonomisk, smart och snabb förpackning till de flesta typer av E-handelsföretag. Vi på Nordahl har många års erfarenhet av E-handelspåsar med tryck och kan ge dig bra tips och råd för att din påse skall vara så funktionell och ekonomisk som möjligt.

E-handelspåsar

Vi kan erbjuda tryck på E-handelspåsar både med och utan handtag, med enkel eller dubbel tejpremsa, med eller utan plastficka för följesedel, med eller utan perforering på tejpfliken, permanent eller återförslutningsbar tejp. Allt för att du skall få en produkt som passar dina krav och önskemål. Vi kan även tillverka E-handelspåsar och postorderpåsar med tryck i återvunnen plast för de som önskar detta. Vi har också möjlighet att leverera påsar med svart eller grå insida för mindre genomskinlighet om så önskas.

Kontakta en av våra säljare för mer information och en skriftlig offert. Vi på Nordahl ser fram emot att kunna få hjälpa dig på bästa sätt!