Nordahl är specialister på ballonger och reklamballonger med eget tryck och design. Alltid med bra kvalité och priser!


Reklamballonger med eget tryck: Finns det något festligare och mer lekfullt än ballonger? Det väcker förmodligen hos de flesta roliga och glada barndomsminnen och ger barnasinnet en vitamininjektion! Det är därför det är en så fantastisk bra produkt att sätta din företags logotype på. De kopplas ihop med positiva känslor som glädje och lek. Så har du en privat eller företagsfest, mässa, ett event eller vill koppla ditt företags namn till en skön känsla så är ballonger med tryck ett riktigt bra sätt att uppnå detta. Eller varför inte om du vill piffa upp en butik eller ett kontors lite stela ytor?

Vi på Nordahl kan erbjuda ett brett sortiment av reklamballonger med tryck. Vanliga kunder som köper ballonger med tryck är restauranger, köpcentrum, olika typer av butiker eller andra företag som vill uppmärksamma något speciellt på lokal nivå till en billig kostnad. Våra billiga standardballonger med företags logotyper tryckta på är den vanligaste varianten vi säljer. Har du andra önskemål är det enklast att kontakta oss. Vår och vår fabriks samlade expertis kring ballonger med tryck sträcker sig flera decennier bakåt i tiden så du kan vara säker på att vi kommer göra vårt yttersta för att stärka ditt varumärke med dessa produkter.

Vi kan trycka från 500st men då begränsat till svart eller vit tryckfärg. 1000-3000st är rekommenderat antal annars. I storleken R12 & R13 så har vi totalt ca 50 färger på ballongerna att välja mellan. Leveranstiden är ca 2-3 veckor med möjlighet till expressleverans mot tillägg på ca en vecka.

Vanliga tillbehör till ballonger med tryck: Ballongpinnar med tratt Ballonghållare Luftpumpar av olika slag, både enkla och elektiska Ballongvikter Ställ och mycket mer.

Fakta om ballonger: Ballongerna är tillverkade från naturligt gummi som extraheras på ett miljövänligt och för trädet säkert sätt. Råvaran kommer från ”gummi trädet” även kallat Kautschuk eller Hevea Brasiliensis. De tropiska regnskogarnas träd är väldigt betydelsefulla, värdefulla och eftertraktade och är en skyddad naturtillgång. Dessa dyrbara träd spelar en avgörande roll för planetens sköra eko-system, dess förmåga att minska koldioxidhalterna i luften hjälper till att motverka global uppvärmning. Gummi har många användningsområden och har därför en viktig plats i vårt moderna samhälle.

Våra ballonger med tryck är tillverkade av 100% naturligt gummi vilket tillåter ballongerna att till 100% brytas ner biologiskt. Nedbrytningsprocessen startar direkt när ballongen fylls med luft och accelererar sedan när ballongerna utsätts för solljus. De första tecknen på detta syns efter ca 1 timma då ballongen får en ogenomskinlig eller ”mjölkaktig” färg. Detta beror på oxidering. Tiden för nedbrytning beror på mängden UV-ljus som produkten utsätts för men jämförs vid vissa vetenskapliga studier med tiden det tar för ett ekträds löv att brytas ner vid likvärdiga förutsättningar.

Utöver detta fyller våra ballonger följande EU-direktiv:

 • Toy Safety Directive 2009/48/EC
 • EN 71-1:2014+A1:2018
 • EN 71-2:2011+A1:2014
 • EN 71-3:2013+A3:2018
 • EN 71-9:2005+A1:2007
 • EN 71-12:2017
 • REACH regulation 1907/2006/EC, Annex XIV
 • REACH regulation 1907/2000/EC, Annex XVII


 • Storleksguide för ballonger: Storlek: Ø i cm: Tryckyta cm:
  R10 27cm 12cm
  R12 30cm 14cm
  R13 33cm 15cm