Profilmaterial

Vi på Nordahl har under många år arbetat med profilering! Under alla dessa år har vi samlat på oss mycket erfarenhet och bredd som vi använder för att hitta de profilprodukter som passar ert företag bäst. Profilering är en genre som växer snabbt och ständigt utvecklas med nya produkter. Bärkassar eller kartonger, Band eller tejp, kanske både och? Att synas är att finnas! Vi arbetar alltid med er som kund i focus för att uppnå ert mål med profilering.  Vi har kunder från de flesta branscher som dagligen hör av sig med frågor gällande profilering och profilprodukter. Frågorna är oftast många i början!
Vilket profilmaterial passar oss? Vilken är den bästa profilering för oss? Hur går det till? Hur lång tid tar det? Vad kostar det?
Vi svarar på dessa frågor dagligen och tack vare vår nära relation, med våra kunder, genom hela processen, får vi en tydlig bild av vad som fungerar för olika branscher, både kortsiktigt och långsiktigt. Allt efter ert önskemål. Om ni berättar om ert mål gällande profilering, kan vi erbjuda förslag på hur vi tillsammans kan nå de målen.

 

Ta del av våra erbjudanden